2.4.2013

Sanoma Pro muuttuiSanoma Pro -palvelu muuttui huhtikuun alussa. Muutos koskee SAMKin kirjaston hankkimia palveluita
  • Juridiikkaonline
  • Yritysonline
  • Verkkokirjat
Näiden palvelujen nimet ovat muuttuneet.

Lainaus Sanoma Pron uutiskirjeestä:

"Sanoma Pro Onlinepalvelun uusi nimi on Fokus – myös palvelun rakenne muuttuu
Sanoma Pro Onlinepalvelu uudistuu. Keskiviikosta 3.4. alkaen käytössäsi on Sanoma Pro Fokus -palvelu. Uudistus ei vaikuta voimassa olevaan tilaukseesi millään tavalla - tilaamasi teokset ovat käytössäsi entiseen tapaan.
Fokus-nimen myötä myös palvelun rakenteessa tapahtuu muutoksia, jotta löytäisit jatkossa tarvitsemasi sisällöt entistä paremmin. Huomaathan, että sama teos saattaa tästä syystä löytyä useammankin eri Fokus-aihealueen alta. Jako Yritysonlineen ja Juridiikkaonlineen jää pois, ja palvelu koostuu jatkossa seuraavista Fokus-kokonaisuuksista: Juridiikkafokus, Talousfokus, Verotusfokus sekä kokonaan uusi aihealue Esimiesfokus, joka sisältää kaiken oleellisen esimiestyössä onnistumiseen ja siinä kehittymiseen. Syksyllä palvelua täydennetään terveydenhoitoalan juridiikkaan keskittyvällä Terveysfokuksella.
Jos olet Yritysonlinen käyttäjä, löydät jatkossa käyttämäsi teokset aihealueesta riippuen joko Talousfokuksesta tai Verotusfokuksesta.
Sanakirjaonlineen muutos ei vaikuta. Löydät sanakirjat jatkossakin Sanakirjaonline-välilehdeltä.
Linkitykset Onlinepalveluun
Löydät Fokus-palvelun osoitteesta:
http://fokus.sanomapro.fi/
Kukin Fokus-aihealue löytyy omalta välilehdeltään, kuten Yritysonline ja Juridiikkaonline tähänkin asti.
Fokus-palveluun toteutetaan uudelleenohjaus, jotta löytäisit helposti palvelusta usein käyttämäsi kohdat myös uudistuksen jälkeen. Jos olette tehneet linkityksiä palveluun esim. intranettiinne, linkitykset kannattaa kuitenkin päivityksen jälkeen tarkistaa ja päivittää."

Sanoma Pro Fokus


Ei kommentteja: