22.8.2012

Tässä on INFOtelakka

INFOtelakka on kirjaston palvelu, joka auttaa tiedonhakijaa tiedon pyörteissä. Esimerkiksi sähköistä ja painettua tietoa on kirjastossa todella paljon. Lisäksi verkosta löytyy paljon vapaata materiaalia. INFOtelakka on palvelu, jossa tiedonhakija – opiskelija tai henkilökuntaa – voi varata itselleen henkilökohtaisen opastusajan ja oppia käyttämään tiedonlähteitä ja löytämään tarvitsemaansa tietoa tehokkaammin. INFOtelakka järjestää myös koulutusta kirjaston aineistoista ja tiedonhausta.

INFOtelakka opiskelijalle

INFOtelakalta saat apua opinnäytetyön tai harjoitustyön tiedonhaussa. Voit olla vasta aloittelemassa opinnäytetyötäsi tai jo pidemmälle ehtinyt ja tarvitset vielä lisää lähdemateriaalia. Opastamme henkilökohtaisesti kirjastossa, puhelimitse tai verkossa esimerkiksi Adobe Connectin, HILLin tai Facebookin kautta. Saat perehdytyksen oman alasi keskeisimpiin kirjoihin ja lehtiin sekä verkossa oleviin tietokantoihin ja vapaasti käytössä oleviin aineistoihin. Varaa oma opastusaikasi kampuskirjastostasi, niin saat juuri sinulle räätälöityä opastusta.

INFOtelakka henkilökunnalle

INFOtelakka auttaa myös henkilökuntaa. Jos tarvitset apua esimerkiksi kurssikirjavaihtoehtojen kartoittamisessa tai sähköisten oppimateriaalien löytämisessä, ota yhteyttä. Autamme myös projektien tiedonhankinnassa hinnastomme mukaan.

Eri kampuksilla toiminta on hieman erityyppistä. Ota rohkeasti yhteyttä omaan kampuskirjastoosi ja kysy, miten voimme auttaa sinua tiedonhaussasi!

Lue lisää:
www.samk.fi/kirjasto/infotelakka 

Ei kommentteja: