10.11.2011

Ebrarysta e-kirja omalle koneelle, iPadiin tai Android-laitteeseen

Päivitetty 9.7.2012: Lisätty Android-sovellus.
 
Voit ladata kymmeniä tuhansia verkkokirjoja sisältävästä Ebrary-palvelusta e-kirjan omalle tietokoneelle tai lukulaitteeseen. Näin voit lukea kirjaa ilman nettiyhteyttäkin vaikkapa matkustaessasi.


Kirjan lataaminen tietokoneelle

Voit ladata Ebrarysta

  • enintään 40 sivua kirjasta tavallisena PDF-tiedostona (tiedosto toimii pysyvästi) tai
  • koko kirjan suojattuna PDF-tiedostona. Kirjaa luetaan Adobe Digital Editions -ohjelmalla ja se on käytettävissä enintään 14 päivää.


Asenna tarvittava ohjelma

Adobe Digital Editions

Jos aiot ladata koko kirjan, asenna tietokoneeseesi ensin Adobe Digital Editions -ohjelma. Katso ohjeet.


Lataa kirja

Katso video.  (suurenna koko näytölle)

Mene Ebraryyn ja hae kirja Search-toiminnolla.Klikkaa kirjan tiedoissa olevaa linkkiä Download.Kirjaudu palveluun. Tee oma ilmainen käyttäjätunnus, ellei sinulla ole.
Valitse, haluatko kirjasta

  • luvun tai enintään 40 sivun osan (Create an image PDF) vai 
  • koko kirjan (Download the entire document). Koko kirja toimii koneellasi tässä ilmoitetun ajan - esimerkiksi 14 päivää.  
Kirjan lataaminen iPadiin tai Android-laitteeseen

Kirjan voit ladata ja lukea myös iPadilla tai Android-laitteella. Voit selata ja lukea Ebraryn massiivista kirjakokoelmaa sovelluksella ja ladata kirjoja laitteeseen ja lukea niitä ilman verkkoyhteyttäkin.

Lataa iPadiin Ebrary-sovellus App Storesta tai Android-laitteeseen Google Play-palvelusta. Sovellukseen kirjaudutaan omalla Ebraryn käyttäjätunnuksella, jonka voit tehdä edellä olevien ohjeiden mukaan. Sovellukseen pitää tallentaa myös Adobe account ID -tunnus, jonka voi tehdä sovelluksen kautta tai netissä. Adoben tunnusta saatat tarvita muissakin e-kirjapalveluissa.

Tarkempia latausohjeita on Ebraryn sivuilla.